MÉLYTÁNYÉR ALÁTÉT TÁNYÉRRAL

Leveses tálka + lapos tányér szett – 2 szett

2024. november 16.
10:00-
14:00

20 000 Ft

4 készleten

A foglalkozás alatt minden résztvevő 2 szettet fog elkészíteni, mely 2 leveses tálkát és 2 lapos tányért foglal magába. A lapos tányérokat a különböző mintázó hengereinkkel, csipkével is mintázhatod. Ha elkészítetted őket utána kiválaszthatod, hogy milyen színű mázat kapjon.

A foglalkozás végén még nem tudod elvinni az elkészített tárgyaidat. Először nekünk ki kell őket égetnünk, majd az általad kiválasztott mázzal lemázazni, majd ismételten kiégetni. Ezt követően jöhetsz el az elkészült tárgyadért. Ez körülbelül 5-6 hetet igényel. A foglalkozás végén adunk egy kis papírkát az elkészülés határidejével.

A 20 cm-nél hosszabb alátét tányérok alja nincs lemázazva, de a magas hőfok miatt tömörre ég, használható mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is.  

A foglalkozáson 12 éven aluli gyermek nem vehet részt. 1 résztvevő számára 1 helyet kell foglalni, a helyek száma korlátozott.

Ha nem tudod átvenni az elkészült tárgyadat a megadott időpontban, akkor az azt követő workshopok időpontjai alatt megteheted!  

Az elkészült tárgyaidat az első átvételi időponttól számítva 3 hónapig őrizzük, kérjük próbáld meg mihamarabb átvenni őket! :)

Van lehetőség plusz tárgyak öntésére + 5.000 Ft összegért!

További időpontok

nov
2
szo
10:00

Leveses tálka + lapos tányér szett – 2 szett – 11.02.

0

fennmaradó hely

nov
23
szo
15:30

Leveses tálka + lapos tányér szett – 2 szett – 11.23.

3

fennmaradó hely

Kapcsolat