Rólunk

#kerámia #DIY Kreatív Workshop

VIDEO

A TE művészeted

A YourArt Stúdió workshopokról

A Your Art Kerámia Stúdió workshopjait azért hoztuk létre, hogy a fárasztó hétköznapokat követően kikapcsolódj egy kreatív délután – este keretében. A foglalkozásokon nyers agyaggal dolgozunk, amiből a saját kezeddel hozod létre otthonod kedvenc kerámia tárgyait! 

Kerámia instruktoraink segítségével mindenféle előképzettség nélkül meg tudod alkotni saját kerámia tárgyaidat. A foglalkozás célja, hogy kikapcsolódj, ellazulj és átéld a sikerélményt, miközben pár óra elteltével befejezed az általad megformázott csodaszép kerámiáidat, ami pár nap száradás után megy is a kemencébe!

Közös élmények?

 

Gyere el barátoddal, barátnőddel, pároddal és hangolódjatok rá együtt az alkotás örömére. Kollégákkal csapatépítésben gondolkoztok? Gyertek el közösen és tartsatok egy kreatív délutánt! A hangulat garantált, lágy zene, szakképzett és jó fej instruktorok, finom borok, kávé, ropogtatnivaló, temérdek agyag, eszközök, mintázó hengerek, kerámia, mázak várnak rátok!

Ajándékot készítenél?

 

A workshopon való részvétel, illetve az elkészült tárgy is tökéletes ajándékként szolgálhat rokonnak, ismerősnek, barátnak, kollégának, nincs olyan ember, aki ne örülne egy ilyen ajándéknak, főleg, hogy a saját kezeddel készíted!

Privát kreatív esemény?

 

Ha privát eseményt, csapatépítőt, szülinapot szervezel, vállaljuk kiscsoportok megszervezését, csak vedd fel velünk a kapcsolatot!

DSC03258
DSC03104
DSC02996
DSC02893
DSC02639
DSC02530
DSC01670
DSC01616
DSC02778
DSC01353

A Te művészeted

MŰKÖDÉS

Hogyan működik?

Jelentkezés

Válaszd ki a naptárból azt az alkalmat, amit szívesen megcsinálnál és van rajta szabad hely, majd rakd a kosárba a kívánt résztvevői számmal. Ha végeztél, akkor a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomásával kitöltheted a megrendelés adatait!

Visszaigazolás

Miután lefoglaltad a helyedet emailben egy visszaigazolást kapsz tőlünk, hogy regisztráltunk az adott alkalomra, és elküldjük számodra a részvételi díj számláját is emailben, mely alapján, ha utalással fizetsz, el tudod utalni a díjat.

Fizetés

A lefoglalt helyedet a tanfolyam előtt kifizetheted utalással vagy barion kártyás fizetéssel. Az utalás esetében az emailben kiküldött számlán található adatokra kell elutalnod a részvételi díjat. A helyszínen is fizethetsz, amikor megérkezel hozzánk.

Alkoss akár egy igazi művész!

Várunk szeretettel a YourArt Kerámia Stúdiójába, ahol több órán keresztül garantáltan jó hangulat vesz majd körül! Mit kell hoznod? Semmit, csak magadat, mi mindent biztosítunk számodra!

Lemondás

A foglalkozás előtt 48 órával tudod lemondani jelentkezésedet.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.