Porcelán bögrék öntése – 4 db tárgy / fő – Márványos hatással

2024. augusztus 25.
16:00-
20:00

19 000 Ft

Elfogyott

Sajnos megtelt a workshop, de fel tudsz iratkozni a várólistára! E-mailt küldünk, ha újra szabadul fel hely, mely minden festésnél előfordul, így nagy valószínűséggel el fogsz tudni jönni alkotni!

Imádod a bögréket? Akkor ez a workshop Neked szól!

4 óra alatt mindenki kiönt magának 4 db porcelán bögrét, amire te tudod kiválasztani, hogy milyen formájú és állású fület szeretnél ragasztani. A bögréket márványos hatással öntjük ki.

Hogy lesznek a bögrék márványosak? Az öntés során alapvetően fehér porcelán öntőmasszát fogunk használni, azonban több féle árnyalatban bekevertünk számotokra színezett porcelánt is. A fehér és a színezett porcelán keveredése adja a porcelánnak a márványos hatását. Ennek a színe teljesen rád van bízva!

Milyen bekevert színezett porcelán öntőmasszáink vannak?
– rózsaszín
– világos kék
– sötét kék
– közép zöld
– sötét zöld
– sárga

Miután kiöntötted a 4 bögrédet, mivel színezett porcelánból készülnek, ezért az égetés során egy átlátszó mázat fognak kapni zárásként!

A workshop alatt mindenki a 4 db bögréjét önti ki és a hozzá való füleket, amit fel is ragasztunk közösen. A száradás, égetés, mázazás már a mi feladatunk lesz az általatok kiválasztott színek alapján.

A bögrék elkészülési ideje 5-6 hét. Ezek a tárgyak lesznek a szeretett konyhád legszebb elemei, képzeld el milyen jó érzéssel fog eltölteni egy finom kávé, kakaó, vagy tea elfogyasztása a saját csodaszép bögrédből!

Gyere és próbáld ki velünk a porcelánöntést! Várunk sok szeretettel!

A foglalkozás végén nem tudod elvinni az elkészített tárgyaidat, először ki kell őket égetnünk, majd mázaznunk, majd ismételten kiégetnunk. Ezt követően jöhetsz el az elkészült tárgyadért. Ez körülbelül 4-5 hetet igényel. A foglalkozás végén adunk egy kis papírkát az elkészülés határidejével.

A foglalkozáson 12 éven aluli gyermek nem vehet részt. 1 résztvevő számára 1 helyet kell foglalni, a helyek száma korlátozott.

Ha nem tudod átvenni az elkészült tárgyadat a megadott időpontban, akkor az azt követő workshopok időpontjai alatt meg tudod tenni!

A tárgyaidat a legelső átvételi időponttól számított 3 hónapig őrizzük.

Ha még egy bögrét szeretnél önteni, akkor van rá lehetőség, az plusz 4.500 Ft-ba kerül.

További időpontok

júl
21
vas
16:00

Porcelán bögrék öntése – 4 db tárgy / fő – Márványos hatással – 07.21.

0

fennmaradó hely

júl
27
szo
16:00

Porcelán bögrék öntése – 4 db tárgy / fő – Márványos hatással – 07.27.

0

fennmaradó hely

aug
4
vas
16:00

Porcelán bögrék öntése – 4 db tárgy / fő – Márványos hatással – 08.04.

0

fennmaradó hely

Kapcsolat

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.