VÁZA KÉSZÍTÉSE hurkás technikával

Váza készítése – hurkás technikával – 2 db / fő

2024. augusztus 9.
18:00-
21:00

17 000 Ft

Elfogyott

Sajnos megtelt a workshop, de fel tudsz iratkozni a várólistára! E-mailt küldünk, ha újra szabadul fel hely, mely minden festésnél előfordul, így nagy valószínűséggel el fogsz tudni jönni alkotni!

A foglalkozás alatt minden résztvevő egy bizonyos agyagmennyiséget kap, amiből maximum 2 db különböző méretű, formájú váza készíthető. A tárgyak mázának színét is tetszőlegesen megválaszthatod. A tárgyak elkészülésének ideje körülbelül 5-6 hét.

A vázákat hurkákból fogjuk felépíteni, mellyel nagyon változatos formákat, textúrákat tudtok kialakítani! Akár 20 cm magas vázát is készíthetsz, rajtad áll milyen lesz a végleges formája, egyenes, amorf, gömbölyű, ahogy neked tetszik. Mi is elkészítettünk pár mintát, ahol láthatod, milyen változatos formákat lehet kialakítani!

MÁZAZÁS: A vázákat alapból félig mázazzuk, ha szeretnéd akkor az aljáig mázazzuk, de a félig mázazást javasoljuk!

A foglalkozás végén még nem tudod elvinni az elkészített tárgyaidat. Először nekünk ki kell őket égetnünk, majd az általad kiválasztott mázzal lemázazni, majd ismételten kiégetni. Ezt követően jöhetsz el az elkészült tárgyadért. Ez körülbelül 5-6 hetet igényel. A foglalkozás végén adunk egy kis papírkát az elkészülés határidejével.

Apró szemcsés samottos agyaggal dolgozunk, mely kiégetés után szürkére ég. Mit jelent a samottos agyag? Az agyagba apró pici keményebb szemcsék vannak bekevere, ezáltal változik a struktúrája.
– A vázás workshopon a választható mázak mind mind effekt mázak, amik a mai modern gasztronómia elengedhetetlen kellékei. Ezekkel a mázakkal találkozhattok több neves Michelin csillagos étteremben is, így el tudod készíteni a saját prémium vázáidat.

A workshopon 12 éven aluli gyermek nem vehet részt. Minden résztvevő számára 1 helyet kell foglalni, mert a férőhelyek száma korlátozott.

Ha nem tudod átvenni az elkészült tárgyadat a megadott időpontban, akkor az azt követő workshopok időpontjai alatt is meg tudod tenni! 

Az elkészült tárgyaidat az első átvételi időponttól számítva 3 hónapig őrizzük, kérjük próbáld meg mihamarabb átvenni őket! :)

További időpontok

Jelenleg nincs több workshop időpont.

Kapcsolat

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.