Fekete – fehér porcelán tányérok – maximum 4 db tárgy/fő

2024. november 23.
10:00-
13:00

20 000 Ft

6 készleten

Ezen a workshopon a festés és vájás technikájával fogsz megismerkedni, valamint a porcelán masszából készülő tárgyak kialakításával.

A foglalkozás alatt minden résztvevő maximum 4 db porcelán tányért tud elkészíteni a fejenként rendelkezésre álló porcelán masszából.

Az óra kezdetén előre lenyújtott porcelán lapot készítünk elő Neked, melyen megtapasztalhatod a nyers porcelán érintését és formázását, tetszőleges forma kialakítását. A porcelánt  puszta kezünkkel formázzuk meg, melyeket pár perces szárítás után feketére színezett porcelánnal meg is festhetsz. A festés során különböző méretű ecseteket biztosítunk számodra, illetve ha meghatározott formákat szeretnél, akkor stencileink közül is válogathatsz, melyekkel gyönyörű geometriai formákat, vagy akár egyéb mintákat is fel tudsz festeni.

Festés után egy újabb lehetőség tárul fel előtted, hiszen a fekete részeket vájó eszközeinkkel meg is karcolhatod, melyekkel gyönyörű mintázatokat alakíthatsz ki, mint ahogy a képeken is láthatod, így a fekete és fehér gyönyörű játéka terül eléd asztalod fődíszeként!

A tárgyaink égetés után átlátszó mázat kapnak, majd a 2. égetés után tudod őket hazavinni. A tárgyak alja nincs lemázazva, de a magas hőfok miatt tömörre ég, használható mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is.  

Ne aggódj, semmilyen előzetes tudásra nincs szükséged, mi mindenben segítünk!

A foglalkozás végén nem tudod elvinni az elkészített tárgyaidat, először ki kell őket égetnünk, majd mázaznunk, majd ismételten kiégetnunk. Ezt követően jöhetsz el az elkészült tárgyadért. Ez körülbelül 5-6 hetet igényel. A foglalkozás végén adunk egy kis papírkát az elkészülés határidejével.

A foglalkozáson 12 éven aluli gyermek nem vehet részt. 1 résztvevő számára 1 helyet kell foglalni, a helyek száma korlátozott.

Ha nem tudod átvenni az elkészült tárgyadat a megadott időpontban, akkor az azt követő workshopok időpontjai alatt meg tudod tenni!

A tárgyaidat a legelső átvételi időponttól számított 3 hónapig őrizzük.

Van lehetőség plusz tárgyak készítésére + 5.000 Ft összegért!

További időpontok

Jelenleg nincs több workshop időpont.

Kapcsolat