Epoxy workshopok

#DIY Kreatív Workshop

EPOXY ÖNTÉS

A TE művészeted

MIT KELL TUDNOD AZ EPOXY WORKSHOPOKRÓL?

Lenyűgöznek a márványos színek és oda vagy a home dekorációkért? Akkor ezt a workshopot Neked találtuk ki! 🙂

2-2,5 óra alatt bevezetünk az epoxi gyanta rejtelmeibe és elkészítheted otthonod legszebb fém tálcáját segítségünkkel, mégpedig a saját ízlésednek és színvilágodnak megfelelően! Gondolj bele, nem lesz senkinek még egy olyan tálcája, mint a tiéd! Ebből csak egy lesz a világon és pontosan a Te otthonodban! Jól hangzik, ugye? 🙂

Több mint 100 féle pigment közül választhatsz!

 

A workshopot egy elméleti bevezetővel indítjuk, elmondjuk nektek a felhasznált alapanyagaink jellemzőit, mire kell figyelnetek. Bemutatunk pár technikát, hogy el tudd képzelni melyik mit eredményez, hogy bátran neki merj állni velünk közösen! 🙂 A stúdióban megszámlálhatatlanul sok pigment közül választhatsz, több mint 100 féle szín, nehéz lesz a döntés!

Az elkészült tálcádat a workshop után pár nappal tudod átvenni a YourArt Stúdióban, de ha szeretnéd, akkor extra összeg fejében (2.100 Ft) elküldjük neked futárszolgálat segítségével.

Ha többen jönnétek alkotni, akkor annyi helyet kell foglalnotok, ahányan szeretnétek a workshopon részt venni!

A tálca információi:
– anyaga: sárgaréz
– átmérője: 38 cm
Vízszintes peremmel rendelkezik!

A fotókon látható tálcák helyett egy elegánsabb és nagyobb, peremmel rendelkező tálcára készíthetitek el a műgyanta öntést. Erről a tálcatípusról is láthattok képet a galériában, a perem nélküli verzió sajnos nem választható készlethiány miatt.

Amennyiben az összes részvtvevők száma nem éri el a 3 főt, úgy a workshop sajnos nem kerül megtartásra. Az esemény lemondása esetén legkésőbb a workshop napjának reggelén értesítjük kedves vendégeinket.

epoxy
epoxy
epoxy
epoxy
epoxy
epoxy
epoxy
epoxy
epoxy
epoxy

A Te művészeted

MŰKÖDÉS

Hogyan működik?

Jelentkezés

Válaszd ki a naptárból azt az alkalmat, amit szívesen megcsinálnál és van rajta szabad hely, majd rakd a kosárba a kívánt résztvevői számmal. Ha végeztél, akkor a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomásával kitöltheted a megrendelés adatait!

Visszaigazolás

Miután lefoglaltad a helyedet emailben egy visszaigazolást kapsz tőlünk, hogy regisztráltunk az adott alkalomra, és elküldjük számodra a részvételi díj számláját is emailben, mely alapján, ha utalással fizetsz, el tudod utalni a díjat.

Fizetés

A lefoglalt helyedet a tanfolyam előtt kifizetheted utalással vagy barion kártyás fizetéssel. Az utalás esetében az emailben kiküldött számlán található adatokra kell elutalnod a részvételi díjat. A helyszínen is fizethetsz, amikor megérkezel hozzánk.

Alkoss akár egy igazi művész!

Várunk szeretettel a YourArt Kerámia Stúdiójába, ahol több órán keresztül garantáltan jó hangulat vesz majd körül! Mit kell hoznod? Semmit, csak magadat, mi mindent biztosítunk számodra!

Lemondás

A foglalkozás előtt 48 órával tudod lemondani jelentkezésedet.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.