Agyagmintázás – maximum 4 db tárgy / fő

2024. november 15.
18:00-
21:00

20 000 Ft

9 készleten

Ezen a workshopon kedvetekre alkothattok különböző kerámia tárgyakat! Ti magatok készíthettek el többféle tányért, tálkát, tálalót, tálcát, amiket aztán olyan színnel és mintával díszíthetitek, amilyennel csak szeretnétek:)

Ezúttal az agyagmintázás lesz a tematika, hiszen annyira izgalmas és sokszínű ez a műfaj. 

A foglalkozás alatt minden résztvevő már előre lenyújtott agyagot kap, amiből maximum 4 db  különböző méretű nagyobb-kisebb tányér-tálaló készíthető. (Természetesen a műhelyben már vannak kész tányérok, amik segítségével formázhatod meg könnyen a sajátjaidat, korongozni nem kell.)

A tányérokat tetszőleges mintával díszítheted, amit a stúdióban lévő több, mint 300 minta közül választhatsz ki, talán ez a leghosszabb folyamat:)

Fontos infók:

A workshop 3 órás. Miután elkészítetted a saját tárgyaidat, utána 1 hétig száradnak, majd bekerülnek a kemencébe, aztán megkapják azt a mázat, amit kiválasztottál a tárgyaidra és újra betesszük őket a kemencébe. Körülbelül 5-6 hét alatt készülnek el a tárgyaid!

A mázak közül egyetlen egy máz feláras, a 17-es kék effektmázunk. Ha ezt a mázat választanád valamelyik tárgyadra, úgy 1 tárgy effektmázas felára 300 Ft.

A 20 cm-nél hosszabb alátét tányérok alja nincs lemázazva, de a magas hőfok miatt tömörre ég, használható mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is.  

Az elkészült tárgyaidat az első átvételi időponttól számítva 3 hónapig őrizzük, kérjük próbáld meg mihamarabb átvenni őket! :)

A workshopon 12 éven aluli gyermek nem vehet részt. Minden résztvevő számára 1 helyet kell foglalni, mert a férőhelyek száma korlátozott.

Van lehetőség plusz tárgyak készítésére + 5.000 Ft összegért!

További időpontok

nov
5
ked
18:00

Agyagmintázás – maximum 4 db tárgy/fő – 11.05.

1

fennmaradó hely

nov
29
pén
18:00

Agyagmintázás – maximum 4 db tárgy/fő – 11.29.

12

fennmaradó hely

Kapcsolat