Prémium agyagmintázás – maximum 4 db tárgy / fő

2024. november 2.
16:30-
19:30

21 000 Ft

Elfogyott

Sajnos megtelt a workshop, de fel tudsz iratkozni a várólistára! E-mailt küldünk, ha újra szabadul fel hely, mely minden festésnél előfordul, így nagy valószínűséggel el fogsz tudni jönni alkotni!

Prémium tányérmintázás workshop!

A foglalkozás alatt minden résztvevő maximum 4 db tárgyat készíthet a rendelkezésre álló agyagmennyiségből.

Rengeteg féle különböző méretű formájú tárgyat készíthetsz a workshopon. A tányérokat tetszőleges mintával díszítheted, amit a stúdióban lévő több, mint 300 minta közül választhatsz ki. A tárgyak mázának színét is tetszőlegesen megválaszthatod. A tárgyak elkészülésének ideje körülbelül 5-6 hét.

A foglalkozás végén még nem tudod elvinni az elkészített tárgyaidat. Először nekünk ki kell őket égetnünk, majd az általad kiválasztott mázzal lemázazni, majd ismételten kiégetni. Ezt követően jöhetsz el az elkészült tárgyadért. A foglalkozás végén adunk egy kis papírkát az elkészülés határidejével.

Mi a különbség a normál agyagmintázásos workshop és a prémium workshop között?

– A prémium workshopon magas tüzű masszával dolgozunk (kevésbé törik el), míg a normál workshop alatt alacsony tüzű masszával.

– A prémium workshopon a választható mázak mind mind effekt mázak, amik a mai modern gasztronómia elengedhetetlen kellékei. Ezekkel a mázakkal találkozhattok több neves Michelin csillagos étteremben is, így el tudod készíteni a saját prémium tányérjaidat.

– A prémium agyagmintázáson készülő tárgyakon az effekt mázak akkor állnak a legszebben, ha minta nélkül készíted el őket, mert a máz nagyon vastagra ég a tárgyakon és sokszor a mintát eltakarja. De természetesen minden mintázásra megadjuk a lehetőséget, a döntés a tiétek, hogy mintával vagy anélkül szeretnétek a tárgyakat elkészíteni.

– Meredek falú tárgyak esetében,  például kis müzlis tálkák, kívülről a tárgyakat nem mázazzuk le. Tehát legyen szó lapos vagy meredekebb tárgyról, csak a tárgy felső oldala, azaz a veled szembe néző oldala lesz lemázazva. Az alja vagy egy meredekebb tárgy esetében a tárgy külseje mázatlan marad.

-A tárgyak alja nincs lemázazva, de a magas hőfok miatt tömörre ég, használható mosogatógépben és mikrohullámú sütőben is.  

A workshopon 12 éven aluli gyermek nem vehet részt. Minden résztvevő számára 1 helyet kell foglalni, mert a férőhelyek száma korlátozott.

Ha nem tudod átvenni az elkészült tárgyadat a megadott időpontban, akkor az azt követő bármelyik  workshopon meg tudod tenni! 

Az elkészült tárgyaidat az első átvételi időponttól számítva 3 hónapig őrizzük, 3 hónap után nem vállalunk felelősséget a tárgyak megrongálódásáért, eltűnéséért. 3 hónap elteltével pedig minden egyes hónapot követően 1000 Ft / fő tárolási díjat számítunk fel. Az átvételi időpontot követően 6 hónap után pedig a tárgyak eladásra kerülnek.

Kérjük próbáld meg mihamarabb átvenni őket! :)

Van lehetőség plusz tárgyak öntésére + 5.250 Ft összegért!

További időpontok

okt
26
szo
15:30

Prémium agyagmintázás – effekt mázakkal – 10.26.

0

fennmaradó hely

okt
29
ked
18:00

Prémium agyagmintázás – effekt mázakkal – 10.29.

0

fennmaradó hely

nov
9
szo
10:00

Prémium agyagmintázás – effekt mázakkal – 11.09.

0

fennmaradó hely

nov
16
szo
16:30

Prémium agyagmintázás – effekt mázakkal – 11.16.

0

fennmaradó hely

nov
26
ked
18:00

Prémium agyagmintázás – effekt mázakkal – 11.26.

0

fennmaradó hely

nov
30
szo
15:30

Prémium agyagmintázás – effekt mázakkal – 11.30.

0

fennmaradó hely

Kapcsolat